Tak fordi du kigger ind…

MED DEN NYESTE teknologi kan du sidde hjemme hos dig selv og kigge ind i vores butik. Men det er alligevel en af de ældste former for kommunikation mellem mennesker, vi benytter. Selv i stenalderen var der behov for udveksling af varer mellem mennesker. Dengang som nu var hovedformålet jo gennem ens arbejde at kunne yde noget, som gjorde det muligt at få mad på bordet, husly og have pæne ting omkring sig. Altså leve et rart liv. Foruden at kunne et håndværk, som andre kan få gavn af, er det jo også vigtigt, at det er noget man har lyst til. På den måde har man det godt og har mulighed for at være kreativ.

DEN GODE HÅNDVÆRKER – op igennem tiden – ønskede – og ønsker, at enhver lille eller stor handel går godt. Når en handel glider let, så går energien til udvikling, forbedring og kreativitet. Til alles gavn.

DERFOR VIL VI BESTRÆBE os på at du som kunde har det rart når du giver dig mulighed for at kigge ind i vor butik. Du skal føle, at du kan se på varerne og helt selv bestemme om du vil købe eller ej. Du skal også føle, at hvis du handler, så får du en god betjening. Der er opsat nogle spilleregler, som gør det let at få varen hjem til dig og at du stadig har mulighed for at vælge varen fra, hvis den ikke falder i din smag.

DE EFTERFØLGENDE HANDELSBETINGELSER er de spilleregler, som skal gøre dig tryg ved at handle hos Ildved Mølle. Du har en rettesnor hele vejen og du ved på forhånd, hvordan vi vil arbejde for at få varen frem til dig.

TAK FORDI DU KIGGER IND…

Du kan også finde produkter fra os på http://www.kreamarked.dk.